Etiquetes
Etiqueta: ‘jordi jacas’
-
Notícia
El Molí de l'Escala posa punt i final al Gastromusical
El Gastromusical de l'Escala (Alt Empordà) abaixa el teló. El propietari del Molí de l'Escala, Jordi Jacas, ha explicat que han decidit aturar la iniciativa per "reinventar-se" ...
-
Notícia
El Gastromusical tanca la 10a edició amb una ocupació mitjana del 90%
El festival Gastromusical del Molí de l’Escala va tancar aquest diumenge la seva 10a edició amb una ocupació mitjana del 90%. Unes 1.400 persones han passat pel festival que ha programat propostes ...
-
Notícia
Duquende & Chicuelo i Jordi Jacas tanquen amb una nit andalusa el Gastromusical
El Molí de l’Escala es va transformar ahir a la nit en un pati andalús per la darrera nit del festival Gastromusical. El cante flamenc de Chicuelo i Duquende i la cuina andalusa de Jordi Jacas van ...
-
Notícia
Llarga vida al Gastromusical
En un moment on la província de Girona pateix una saturació de festivals, la gran majoria concentrats a l'estiu, molts són els que els ha estat necessari reinventar-se per tal de sobreviure. En ...
-
Notícia
El Gastromusical aplega Rafael Amargo, Dani Garcia, Ismael Serrano i Carles Tejedor
El Gastromusical del Molí de l'Escala (Alt Empordà) arriba a la novena edició empentat per les bones vibracions de l'any passat després de decidir reformular-se i concentrar tots els concerts ...
-
Notícia
Creix la demanda de calçots entre els restauradors de l'Empordà
El xef Jordi Jacas, del restaurant El Molí de l'Escala, fa un parell d'anys que va apostar per fer calçotades amb segell personal per "salvar" els mesos d'hivern, els més fluixos de l'any. ...
-
Notícia
El restaurant Molí de l'Escala rep per primera vegada un sol de la Guia Repsol
"La professionalitat, bon fer i dedicació de Jordi Jacas han fet d'aquest agradable restaurant un dels referents gastronòmics de la Costa Brava". Aquesta és una de les frases que apareix a la ressenya ...
-
Notícia
Jordi Jacas s'alia amb altres cuiners en la sisena edició del Gastromusical
El Gastromusical de sempre, amb la mateixa essència, però amb novetats per anar oferint més "qualitat i proximitat", les dues premisses del festival. La idea de base és la mateixa: un menú inspirat ...
-
Notícia
Primera trobada d'usuaris d'Instagram gironins
La comunitat d'usuaris d'Instagram gironins -coneguts popularment com "igers"-, es reuniran el proper 13 de juliol al restaurant el Molí de l'Escala del xef Jordi Jacas en la primera trobada oficial ...
-
Notícia
Mes de 1.500 persones han passat aquest any pel Gastromusical del Molí de l'Escala
Sensacions positives a l'hora de fer balanç de la cinquena edició del Gastromusical del restaurant el Molí de l'Escala. "Estem súper contents i a mesura que han anat passant els dies hem interioritzat ...
-
Notícia
Sanjosex posa punt i final a la cinquena edició del Gastromusical del Molí de l'Escala
Sabors de la terra, olors de marge de carretera, textures marineres i vells records d'estiu. Totes aquestes sensacions són les que va aconseguir copsar el xef Jordi Jacas al darrer menú del festival ...
-
Notícia
Toti Soler Trio protagonista d'aquesta nit al Gastromusical del Molí de l'Escala
El menú que acompanyà aquest dimecres l’actuació de Toti Soler porta el nom de Cuina tradicional quotidiana / Fusió i consta d'un primer plot amb esqueixada de lluç, segut d'un rostit català i ...
-
Notícia
Viatge en el temps de la mà de Lídia Pujol al Gastromusical del Molí de l'Escala
El que semblava difícil d'aconseguir Jordi Jacas ho ha assolit amb una facilitat esfereïdora; superar l'anterior edició del Gastromusical. Una foie amb reducció de vi, mel i dàtils de primer plat ...
-
Notícia
El 'Gastromusical' del Molí de l'Escala reuneix Mikel Erentxun, Lídia Pujol i Andrea Motis
El creador del festival 'Gastromusical' i propietari del restaurant Molí de l'Escala, Jordi Jacas, va destacar ahir l'èxit que ha assolit el certamen després d'assolir, amb bona nota, el seu cinquè ...
-
Notícia
Canal Cocina emet la sèrie 'Despensa Mediterránea' per difondre els productes gironins
Canal Cocina és un canal de televisió privat de pagament que es pot veure a través de les plataformes digitals. Està dedicat exclusivament a la cuina amb una programació ininterrompuda de 24 hores ...