Toti Soler Trio protagonista d'aquesta nit al Gastromusical del Molí de l'Escala

El xef Jordi Jacas ha preparat un menú de cuina tradicional acord amb l'artista

El menú que acompanyà aquest dimecres l’actuació de Toti Soler porta el nom de Cuina tradicional quotidiana / Fusió i consta d'un primer plot amb esqueixada de lluç, segut d'un rostit català i per postres un xuixo de xocolata amb fruits vermells.

Després d’aquest sopar Toti Soler pujarà a l’escenari acompanyat per Marc Prat al contrabaix i Jaume Catà a la percussió i el públic es deixarà emportar per la seva música. La intimitat i la proximitat amb els artistes són dues de les claus del Gastromusical i precisament una de les novetats d’aquesta edició és l’espai Còctel-Sapore on, després del concert, els espectadors poden conversar amb els artistes i prendre tranquil·lament una copa. Es tracta d’una oferta que va obtenir una gran acollida la setmana passada després del concert amb Lídia Pujol i Costa 59.

Sorteig per la Fundació Oncolliga
 
L’espai Còctel-Sapore també és l'escenari del sorteig a favor de la Fundació Oncolliga Girona, una altra de les novetats del Gastromusical 2011. Durant l'aperitiu de benvinguda els asistents poden adquirir números mitjançant una donació voluntària que va directament a Oncolliga. Després del concert es fa el sorteig dels següents productes: Una samarreta del FC Barcelona firmada per tots els jugadors Un cap de setmana a l'hotel-balneari Font Vella de Sant Hilari Sacalm Un paquet gastronòmic d'El Molí de l'Escala per a dues persones que inclou un sopar, l’allotjament, un esmorzar i un dinar al nou restaurant Grids Dues entrades per al proper concert