El TSJC confirma la condemna de l'home que va esquarterar una prostituta i la va llençar a un contenidor

La defensa presentarà ara recurs de cassació i el cas es resoldrà al Tribunal Suprem

La sentència de l'Audiència de Girona recollia punt per punt el veredicte que va emetre el jurat popular del cas. El tribunal va condemnar José Martín Caballero a deu anys i mig de presó per un delicte d'homicidi, i va imposar-li el pagament d'una indemnització de 186.000 euros als familiars de la víctima.

El crim pel qual Caballero va ser declarat culpable va tenir lloc el 8 de maig del 2007. Aquella nit, l'home va requerir els serveis sexuals d'una prostituta. Un cop la víctima estava a dins el pis, José Martín Caballero la va asfixiar i, per fer desaparèixer el cadàver, va esquarterar la jove i va llançar-ne el cos a un contenidor.

El cadàver es va trobar dies més tard, després que els Mossos d'Esquadra portessin a terme una intensa recerca a l'abocador de Lloret de Mar. El cos de la prostituta estava repartit en dues bosses grans d'escombraries.

Un cop l'Audiència de Girona va emetre la sentència, la defensa de Caballero va presentar un recurs en contra per demanar-ne la nul·litat. I ara, el TSJC l'ha rebutjat i ha confirmat fil per randa la resolució del tribunal.

La defensa de Caballero, que porta el lletrat Sergi Noguero, presentarà ara un recurs de cassació davant el Tribunal Suprem, que serà qui decidirà sobre el cas en darrera instància.