Detinguda una persona més implicada en la mort del jove de Taialà el passat mes de juny

Amb aquesta ja són nou les persones detingudes, quatre de les quals estan en presó preventiva

Els Mossos d'Esquadra han informat d'una nova detenció entorn el crim que va costar la vida al jove José Agustín G. la nit del 6 de juny. Mentre estava celebrant en el bar 'Casa Pepe' l'aniversari del germà petit, es van personar al bar diversos joves d'una colla rival del barri gironí del Pont Major i van començar a disparar. A resultes d'una ferida per arma de foc, el jove va morir al mateix lloc de l'agressió. Els joves de la colla rival van marxar del lloc. 

Poques hores després van començar les primeres detencions i la policia en va practicar fins a vuit. Després de declarar davant del jutge, quatre dels implicats van ingressa  a la presó a l'espera de la celebració del judici.

Es tracta de Jesús Moynelo, que va admetre haver disparat el tret mortal; dels seus dos afillats, Antonio i Ivan Jurado, i del cosí dels joves, Ismael Mohamed Gómez. Ara, amb aquesta nova detenció, la xifra de persones arrestades en relació al crim augmenta fins a nou. 

Es dóna el cas que aquesta detenció s'ha practicat en la setmana que fins a 30 testimonis del cas estan citats a declarar davant el Jutjat d'Instrucció número 1 de Girona.