Detenen tres nois a Sarrià de Ter pel crim del jove mort d'un tret al cap en un bar de Girona

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant els fets i el cas es manté sota secret de sumari

El crim va tenir lloc pels voltants de dos quarts d'onze de la nit d'aquest dilluns. Dos cotxes van entrar al carrer Aneto del barri de Germans Sàbat i es van aturar davant el bar 'Casa Pepe'. Al seu interior, la víctima -José Agustín González, un jove de 25 anys- estava celebrant l'aniversari del seu germà en companyia d'uns col·legues.

Entre tres i quatre nois van baixar dels vehicles i van destrossar el cotxe de José Agustín un Opel Kadett de color negre. Armats amb bats i pals, li van trencar els vidres i retrovisors i li van abonyegar tota la xapa. 

Després, mentre la colla de la víctima s'aixecava alarmada, un dels joves va engegar tres trets amb una escopeta. Un d'ells va impactar contra el cap de la víctima i el va matar a l'acte. Els agressors van marxar del barri a tota velocitat a cavall dels vehicles.

Segons sembla, el detonant del crim va ser l'enemistat que es tenia la colla de la víctima amb uns joves del barri del Pont Major. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local van intensificar la presència a les entrades i sortides de la ciutat per intentar localitzar els agressors.

Aquest dimarts, els mossos han detingut tres joves a Sarrià de Ter a qui consideren responsables tant dels aldarulls com de la mort de José Agustín. El cas es troba sota secret de sumari i els agents continuen investigant els fets.