Detinguts a Salt tres menors d'edat per cremar cotxes aquesta matinada

La policia investiga si estan relacionats amb els aldarulls del cap de setmana passat

Al voltant de dos quarts de quatre de la matinada, la Policia Municipal de Girona ha rebut un avís dels bombers alertant que cremava un cotxe al carrer Montcalm. Quan hi ha arribat, han comprovat que un turisme Ford Fiesta estava totalment consumit per les flames i que el vehicle que hi havia al costat, un tot terreny, també havia començat a cremar. Al mateix carrer, hi han trobat una paperera cremada.


Mentre patrullaven, agents de les policies locals de Salt i Girona han coincidit al carrer Moreneta de Salt on un cotxe just començava a cremar. En aquest moment, han vist que tres joves fugien del lloc dels fets i s'amagaven en un edifici en obres. Els agents hi han entrat i els han detingut. Els nois duien a les butxaques papers que haurien fer servir per provocar els focs.

Un dels detinguts és de nacionalitat marroquina, l'altre xinesa i el tercer és una noia d'origen llatinoamericà. Amb aquestes detencions la policia no dóna el cas per tancat i també investiguen si els tres menors estan relacionats amb la crema de contenidors i cotxes el cap de setmana passat a Salt.