Les entitats de Salt diuen que la manifestació pro-convivència ara té 'més sentit que mai'

Lamenten la mort del jove i volen que dissabte sigui un exemple d'unió del poble

Hores després de conèixer-se la mort del jove que va caure d'un cinquè pis, les entitats de Salt defensen que la manifestació de dissabte encara té més sentit perquè el que busca és unir la veu de tots els veïns a favor de la convivència. El missatge és clar: 'Volem viure a Salt en pau i bé' i Terrón creu que la mort del jove demostra que cal unir esforços contra la violència. De fet, assegura que la majoria d'entitats d'immigrants de la població ja s'han adherit a la manifestació i que també estan rebent el suport d'organitzacions d'arreu del país.

'Lamentem moltíssim la mort del noi', ha explicat Terrón que sosté que precisament per aquest final tràgic encara pren més sentit el lema de la manifestació. Entitats volen que sigui el punt de partida per construir un nou marc de relacions i acabar amb la delinqüència i el vandalisme a la vila.


La majoria dels comerços del sector centre de Salt han penjat cartells als aparadors fent una crida a participar a la manifestació. Els comerciants es plantegen abaixar les persianes el dissabte per poder participar en la mobilització. 'Dissabte més que mai hem de veure el poble unit, cívic i que aposta per la convivència. És la imatge que volem projecte al món perquè fets com aquests no tornin a succeir', ha explicat la portaveu de les entitats.

El reforç policial continua a la vila. Als carrers hi patrullen constantment tant Mossos d'Esquadra com Policia Local. El temor és que la mort del jove desencadeni una altra onada de protestes com la del cap de setmana. En aquest sentit, Terrón explica que la solució per rebaixar la tensió no és suspendre la convocatòria. 'Esperem que res perjudiqui el bon desenvolupament de la manifestació i la unió', ha conclòs la portaveu.