L'alcalde de Blanes presenta a la Fiscalia els informes sobre l'exregidora d'Urbanisme

Rosa Aladern es va voler defensar ahir de les acusacions en un acte públic

L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa (ERC), ha enviat aquest matí els tres expedients informatius sobre la regidora destituïda, Rosa Aladern (BECP), a la Fiscalia després que anunciés el passat 19 d'agost que prendria les "mesures oportunes" davant el resultat dels informes per tal d'esvair dubtes.

L'acció del batlle republicà arriba després que l'exregidora d'Urbanisme va celebrar ahir a la tarda un acte públic per a defensar-se de les possibles irregularitats per les quals havia estat apartada de l'equip de govern l'1 d'agost. Aladern explicava ahir que no havia fet "res malament" i que no tenia "res a amagar", però això no ha frenat Canosa a tirar endavant per la via judicial contra la Comuna.

Sobre els informes, que segueixen essent confidencials, l'exregidora va explicar ahir que un versa sobre un error de firma que va ser corregit, el segon sobre un permís d'obres atorgat a l'estiu quan no està permès i el tercer sobre una infracció urbanística menor que implica a una tercera persona de qui no va voler donar el nom, tot i que fonts consultades per aquest diari asseguren que es tractaria del seu company de partit i cap de llista per BECP, Jordi Urgell.

Amb tot, la Fiscalia estudiarà la documentació i en el cas que hi trobi indicis d'irregularitats o il·legalitats procedirà endavant amb el procediment. D'altra banda, aquest vespre a les 19h hores es celebrarà el primer ple ordinari amb la nova configuració de l'equip de govern en minoria.