Madrenas: ''Entenc la decepció dels joves, intentarem compensar-los''

L'alcaldessa de Girona espera que es visquin unes fires amb "normalitat"

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha publicat al seu compte de Twitter institucional un seguit de piulades sobre la polèmica anul·lació dels concerts de la Copa i les barraques per les Fires de Sant Narcís.

La batllessa assegura que entén la "decepció" dels joves i confessa saber que "per a molts aquest serà un any perdut". Per Madrenas ells son els "damnificats" i intentaran "compensar-los".

Amb tot, les fires arrenquen demà en el que qualifica com "una situació excepcional" però que desitja es visquin "amb la màxima normalitat que permet el moment que vivim al país", ha dit.

Pel que fa a la decisió que va prendre sobre la suspensió dels concerts, l'alcaldessa es defensa assegurant que "qualsevol en la meva posició hagués fet el mateix, atès el context general" i que tot plegat li fa "molta ràbia" però "és la millor decisió atenent al sentit comú i la responsabilitat que ha de tenir un governant quan hi ha informes de seguretat que ho aconsellen". Amb tot, tendeix la mà a la Comissió de la Copa per si volen col·laborar en els concerts anunciats avui al Parc del Migdia.

Respecte les nombroses crítiques rebudes diu entomar-les i respectar-les, mentre que si es produeixen protestes espera que no alterin els actes que es mantenen. Les Fires comencen demà amb el pregó de d'Assumpció Puig, arquitecte i degana del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.