Mena celebra que Zapatero convoqui eleccions anticipades davant la 'inacció' del govern espanyol

El conseller d'Empresa i Ocupació assegura que les empreses i els agents socials "clamaven" per un avançament dels comicis

Continuen les reaccions davant l'anunci que ha fet aquest divendres el president de l'executiu espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, d'avançar els comicis al 20 de novembre. Aquesta vegada ha estat el torn del conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena. Segons ha assegurat, feia setmanes que veia que les empreses i els agents socials "clamaven" perquè s'avancessin les eleccions generals per posar punt i final a la situació actual.

Des del seu punt de vista, l'anunci del cap de l'executiu espanyol era necessari per la "inacció" del seu govern per fer front a la crisi econòmica. El conseller Mena ha destacat que ara és el torn de la ciutadania i que serà ella, a través de les urnes, qui decidirà cap on s'encamina aquesta nova etapa. El titular del Departament d'Empresa i Ocupació ha fet aquestes declaracions aquest divendres a Palafrugell, al Baix Empordà, on ha visitat la seu l'Institut Català del Suro que enguany celebra el 20è aniversari i que engegarà estudis per avaluar el carboni que absorbeixen les soques.