Un Policia Nacional mata a la seva dona en un poble d'Olot

La filla de 14 anys ha estat la que ha donat l'avís

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola, Policia Nacional i veí d’Olot (Garrotxa) per la mort d'una dona. Es tractaria, segons ha pogut saber aquest diari, de la seva parella.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís cap a les 8.20 del matí. Ha estat una filla de 14 anys de la víctima qui ha alertat del crim. Quan els agents s'han traslladat fins al pis, al número 24 del carrer Verge de la Guia, han trobat el cadàver de la dona, que tenia signes de violència.

Segons fonts de la investigació, l'home ha disparat a la víctima i, després, s'ha intentat suïcidar d'un tret al cap. Els Mossos d'Esquadra l'han detingut i els serveis d'emergències l'han traslladat a l'hospital Trueta de Girona on està ingressat en estat greu però no es tem per la seva vida.

L'home té 38 anys, és de nacionalitat espanyola i veí d'Olot. Segons les mateixes fonts, l'home és agent de la Policia Nacional i està destinat a Camprodon. Segons els veïns, l'home i la víctima tenien una relació sentimental des de fa dos anys.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona ha obert una investigació. La comitiva judicial s'ha traslladat fins al pis on al llarg del matí la policia científica ha estat recopilant proves. A les dues de la tarda, la funerària ha traslladat el cos de la víctima a l'institut de medicina legal, on li faran l'autòpsia.

La investigació, tutelada pel jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot, es troba sota secret de sumari.

L'Ajuntament d'Olot ha convocat una concentració de rebuig al crim a les vuit del vespre i ha decretat tres dies de dol.

El Govern per la seva part ha condemnat el feminicidi.