Felip Puig ratifica Xavier Crespo com a futur secretari de Seguretat

El conseller ha negat que un enfrontament amb el president Mas hagi endarrerit el nomenament de l'alcalde de Lloret de Mar

Felip Puig ha afirmat novament que el seu secretari general de Seguretat serà el traumatòleg Xavier Crespo. El periodista Josep Cuní ha preguntat llavors al conseller si l'endarreriment en el nomenament de Crespo es devia a un toc rebut des de 'més amunt', un fet que ha desmentit el conseller. També ha negat que, tal com apuntaven alguns rumors, la decisió d'anunciar-lo setmanes enrere li costés un toc d'atenció del president Mas. 'Que ningú tingui cap dubte sobre la seva idoneïtat per al càrrec', ha sentenciat sobre Crespo.


Sobre la supressió de la limitació dels 80 km/h Puig ha recordat que bona part de les vies que mantenen aquesta velocitat màxima ja comptaven amb aquesta restricció abans que Iniciativa arribés a Interior.

El conseller ha negat que pretengui atacar tota la gestió que els ecosocialistes van fer al capdavant de la conselleria, però sí ha assegurat que pretén liderar-la amb més disciplina i sense 'polititzar ni els cossos de seguretat ni els d'emergència'.