Jordi Orobitg (ERC): 'El tema del nomenament de Crespo és un escàndol majúscul'

El regidor republicà a l'Ajuntament de Lloret de Mar considera 'impresentable' la situació que pateix l'alcalde del municipi

Jordi Orobitg, regidor d'ERC a l'Ajuntament de Lloret, s'ha mostrat avui contrariat pels constants ajornaments pel que fa al nomenament de l'alcalde del municipi, Xavier Crespo, com a nou secretari general de Seguretat Ciutadana. En aquest sentit el republicà s'ha volgut mostrar comprensiu amb el batlle convergent i considera 'del tot impresentable el que està patint pel seu nomenament', assegurant que 'la única responsabilitat és d’aquells que dirigeixen el seu partit'. Amb tot, Orobitg titlla 'd'escàndol majúscul' el fet que el conseller d'Interior, Felip Puig, anunciés en roda de premsa l'entrada de Crespo al departament d'Interior i que posteriorment al Consell Executiu es fessin enrere. Pel republicà aquest no és un fet 'propi d'un país avançat ni seriós'.

La retirada del convergent com a candidat a les properes eleccions municipals també han estat criticades pel portaveu republicà. Orobitg considera 'escandalós' que Crespo anunciés a Ràdio Lloret que es tornaria a presentar com a alcaldable el mes de novembre de 2010 mentre que el passat 7 de gener va anunciar a AraGirona.cat que no ho tenia pensat fer.