Crespo vol que Interior es prengui 'amb calma' el seu nomenament com a secretari de Seguretat

L'alcalde de Lloret de Mar prefereix abans organitzar el nou equip de govern o bé esgotar el seu mandat

'No sé perquè es va aturar el meu nomenament però tampoc li vaig donar gaire importància. Quan ens tornem a veure explicaré al conseller que no tinc cap pressa per ser el nou secretari de Seguretat'. D'aquesta manera l'alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, ha explicat avui com va rebre la notícia que es posava fre a la seva entrada dins la conselleria d'Interior que s'havia de fer efectiva dimarts. Amb tot, el convergent veu aquest fet com una possibilitat per a esgotar el seu mandat com a batlle i concloure el procés per escollir el nou candidat per a les eleccions que tindran lloc aquest semestre.

Crespo ha explicat que la feina com a alcalde i la de secretari no són incompatibles a nivell legal, tot i que pot resultar feixuc per a la forta càrrega de treball que comporten. 'El que sí és il·legal és que em tornés a presentar a les eleccions, però la decisió de no fer-ho ja la vaig prendre molt temps enrere', confirma el batlle. 'M'agradaria acabar aquests quatre mesos de mandat, vull tranquil·litat', ha dit el convergent. 

Felip Puig el va advertir

El nomenament de Crespo com a nou secretari de Seguretat es fa aturar en sec el mateix dia que s'havia de fer efectiu. 'Em va trucar el conseller d'Interior, Felip Puig, per avisar-me tot i que en desconec quins són els motius', apunta tranquil ja que 'el president Artur Mas i el conseller ja m'han dit que confien en mi pel càrrec'.

Amb tot, Crespo s'ha mostrat comprensiu amb l'executiu català ja que considera que 'confeccionar un nou govern és difícil i més si hi ha voluntat d'aprimar-lo'.