Li posen el cep al cotxe per anar begut, el retira i penja el vídeo a les xarxes socials

El veí de Llagostera fou denunciat dues vegades en tres dies

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment el passat 19 i 21 d’agost, un home de 20 anys, de nacionalitat pakistanesa i veí de Llagostera (Selva), com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària per conduir un vehicle amb una taxa superior a 0.60 mg/l, dos delictes per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i un delicte de desobediència greu als agents de l’autoritat. A més, també se’l va denunciar administrativament per conducció temerària.

Els fets es van iniciar el passat 19 d’agost durant un control d’alcoholèmia que s’havia muntat a la C-65, a l’altura del punt quilomètric 23.5, dins del terme municipal de Llambilles. A les 5:00 hores van aturar un vehicle i van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques.

En sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0.85 mg/l. Per aquest motiu, se’l va denunciar per un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una taxa superior a 0.60mg/l i per conduir sota la influència de begudes alcohòliques. La dotació va immobilitzar el turisme i van indicar al seu conductor la impossibilitat de tornar a conduir mentre no desapareguessin les causes de la immobilització.

Posteriorment, a quarts de set del matí, una altra dotació policial va comprovar que el vehicle immobilitzat ja no hi era.

Dies després els mossos van tenir coneixement que per les xarxes socials circulaven dos vídeos on es podia veure com una persona havia tret el parany del vehicle immobilitzat i conduïa mentre filmava amb el telèfon.

La unitat d’investigació d’accidents dels mossos de trànsit de Girona van iniciar una investigació per tal d’esbrinar l’autoria dels fets.

El passat 21 d’agost els mossos van aconseguir localitzar al responsable de les gravacions i van comprovar que era el conductor denunciat dos dies abans. L’home va reconèixer que mitja hora després de denunciar-lo, va tornar al lloc on li havien immobilitzat el vehicle, va trencar el parany i es va endur el cotxe. Tota aquesta acció la va gravar amb el seu mòbil i ho va compartir a les xarxes socials.

Per aquest motiu, van denunciar-lo per un altre delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle amb una taxa superior a 0.60 mg/l, per conducció sota la influència de begudes alcohòliques i per un delicte de desobediència greu als agents de l’autoritat. A més, també se’l va denunciar administrativament per conducció temerària en relació a la seva conducció realitzant una gravació amb un telèfon mòbil la qual pot comportar 500 euros de sanció i la retirada de 6 punts.