Acaben els treballs de reparació del pavelló de Palau per la calamarsada del juny a Girona

Han tingut un cost de 93.000 euros

Els treballs de reparació dels danys causats a la pista esportiva del pavelló de Palau de Girona per la tempesta de pluja i calamarsa que va viure la ciutat el passat 30 de juny estan gairebé enllestits. El curs esportiu, que comença el proper 1 de setembre, podrà iniciar-se amb normalitat, ja que el paviment esportiu, que va resultat afectat, ja estarà llest per acollir totes les activitats. 

L’aigua que va caure també va afectar el sistema de llums de la pista del pavelló provocant que set de les vuit línies hagin hagut de ser reparades, així com l’equip de so, les cistelles i les cortines. La reparació ha tingut un cost de 93.005,72 euros dels quals han sigut destinats a la reposició del parquet de la pista.

Els treballs de reparació van començar a principis de juliol. Tot i això, “el casal del Club de Bàsquet Sant Narcís, programat durant el mes de juliol, i que compta amb la participació de més de 150 nens i nenes, s’ha pogut dur a terme amb normalitat després de cobrir la pista esportiva amb una tela protectora”, ha manifestat la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs

En la mateixa línia de no veure alterada les activitats esportives que es duen a terme a l’equipament municipal, els equips sèniors de les entitats Club Bàsquet Sant Narcís i Club Esportiu Onyar, que han començat la pretemporada el 15 d’agost, se’ls ha derivat al pavelló de Vila-roja i al de Pont Major, per tal que poguessin començar els entrenaments amb normalitat.