Salt torna a denunciar a Treball l'incompliment dels serveis mínims durant la vaga

El 81% de les illes de contenidors només s'han buidat tres vegades o menys en 18 dies

L'Ajuntament de Salt (Gironès) ha tornat a denunciar davant del Departament de Treball i l'empresa concessionària, FCC Medio Ambiente, que es continuen incomplint els serveis mínims decretats i que estableixen que "cada 48 hores, es procedirà a la recollida de la fracció rebuig i orgànica de forma completa".

Segons les auditories ambientals que l'Ajuntament està fent des que va començat la vaga, però, el 81% de les illes de contenidors s'han buidat tres o menys vegades durant els primers 18 dies de vaga i, fins i tot, n'hi hauria sis que no s'han buidat ni un cop. El consistori assegura que les dades s'han extret, a banda del seguiment diari a peu de carrer, de la plataforma 'Visión' instal·lada a la flota de vehicle i que permet fer un seguiment dels serveis fets.

"A hores d'ara, l'incompliment reiterat dels serveis mínims està vulnerant un dret fonamental com el de Salut Pública dels nostres veïns i veïnes i no ens estem quedant amb els braços creuats. Impulsarem les accions que correspongui per protegir la ciutadania", assegura l'alcalde, Jordi Viñas.