La CUP proposa una reunió urgent entre la UdG i l'Ajuntament de Girona

La formació demanarà explicacions a la rectora per haver forçat el desallotjament del Rectorat per part dels Mossos d'Esquadra

Així, la CUP considera que, "des del respecte més escrupolós envers l'autonomia universitària", l'Ajuntament de Girona "té el deure de vetllar pel bon funcionament de la UdG", que és una de les institucions més importants de la ciutat. És per això ha reclamat la celebració d'una reunió urgent entre els diferents agents de la comunitat universitària gironina i una delegació de l'Ajuntament de Girona, amb representants dels diferents grups municipals. La trobada, que la CUP vol que se celebri aquesta mateixa setmana, tindria per objectiu aclarir els incidents que han ocorregut recentment a la universitat i buscar vies de diàleg per a restablir el bon funcionament de la universitat.
 
Sobre els fets referents a l'ocupació del rectorat, la CUP ha avançat que demanarà explicacions a la rectora Anna Maria Geli pel fet d'haver permès l'entrada dels Mossos al centre, "sense haver esgotat prèviament les vies de diàleg amb els estudiants". La formació ha defensat l'ocupació del rectorat "una forma d'acció encaminada a forçar el diàleg entre els agents de la universitat", i ha destacat l'ampli suport que ha tingut dins la comunitat universitària, com ho exemplifica l’adhesió que ha obtingut per part del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, el Consell d'Estudiants de la UdG o els comitès d'empresa de PAS i PDI.