Passa a disposició judicial la dona que va matar els dos fills a un hotel de Lloret de Mar

La dona ha manifestat en vàries ocasionas la intenció de suïcidar-se

Segons fonts properes al cas, la dona té marques al coll que, segons ella mateixa ha confessat, serien el resultat de quan es va intentar suïcidar amb una bossa de plàstic a la mateixa habitació on havia matat els seus dos fills, Rebecca- una nena de cinc anys- i Daniel, un nadó d'onze mesos. L'estudi forense també va revelar que els dos infants havien mort d'aquesta manera, per asfíxia.

El temor que la dona es pugui suïcidar, ha fet extremar les precaucions. De fet, fonts de la investigació han explicat que han preparat una cel·la on tindrà més vigilància per assegurar-se que no es pren la vida i també estarà aïllada de les altres recluses per evitar represàlies. Aquestes mesures serviran en cas que el jutge ordeni l'ingrés a presó.

La dona s'allotjava a l'hotel Miramar de Lloret de Mar des del passat dissabte amb els dos petits. Va ser dimarts pels volts de les dues de la tarda que la dona va demanar a la recepció que avisessin la policia i una ambulància. Quan la policia local va arribar a l'hotel, es va trobar els dos cossos dels nens sense vida a l'habitació 101 d'aquest hotel, situat al passeig marítim.

Segons la mateixa parricida va confessar, havia matat els seus dos fills menors perquè tenia por que les autoritats espanyoles li prenguessin la custòdia després de la detenció del seu marit, Martin Anthony Smith. El pare de les criatures ha estat més de dos anys fugint de la justícia britànica i el passat 7 de maig els Mossos d'Esquadra el van detenir. La família havia fugit d'Anglaterra i es van instal·lar a Barcelona, on hauria nascut el fill petit de la parella. Lianne va matar els nens mentre extradien la seva parella a la Gran Bretanya on ha de respondre de 13 imputacions, la majoria per delictes sexuals a menors.