La mare dels dos nens morts a Lloret de Mar confessa el crim i el succés omple els mitjans britànics

Fonts properes a la investigació assenyalen la mort per asfíxia

La mare dels dos nens que han aparegut morts aquest matí a Lloret de Mar a l'interior d'una habitació de l'hotel Miramar s'ha declarat autora del crim segons ha informat aquest vespre el Canal 3/24. La mare i els dos fills, de nacionalitat britànica, havien arribat a l'hotel fa un parell de dies mentre el pare de família es quedava a la Gran Bretanya. Aquest dimarts, cap a la una del migdia, la mare ha baixat a la recepció de l'establiment i ha demanat que alertessin la policia. Dins l'habitació, hi havia els cadàvers dels seus dos fills, un nen d'un any i una nena d'uns cinc anys. Els cossos no tenien signes externs de violència.

La principal hipòtesi amb la que treballen els Mossos d'Esquadra és que la dona hagi asfixiat els dos menors. Tot i això, caldrà esperar el resultat de les autòpsies que els hi faran a l'Institut de Medicina Legal. Cap a les sis de la tarda, la comitiva judicial ha fet l'aixecament de cadàver i el cotxe funerari ha traslladat els cossos dels dos infants fins a Girona.

Ressò mediàtic

Els principals mitjans de comunicació britànics han donat una àmplia cobertura d'aquesta notícia tant bon punt ha sortit a la llum. 'The Sun' ha confirmat la mort dels dos menors després de posar-se en contacte amb l'Ambaixada del Regne Unit a Madrid. Per la seva banda, el diari The Daily Telegraph ha destacat la reputació del municipi de Lloret de Mar argumentant que és conegut per 'la cadena d'incidents entre britànics sorollosos arrestats per provocar aldarulls als bars' i, alhora, recorden l'accident que va patir el jove Tony Kyle d'Exeter de 25 anys que va morir al caure per un precipici la primera nit que passava al municipi. The Independent confirma també la mort dels dos nens i assegura que l'investigació segueix oberta. El rotatiu anglès destaca la vida nocturna de Lloret de Mar per a joves d'entre 18 i 30 anys mentre que també ho qualifica d'una destinació adient per a famílies durant la resta del dia. La BBC ha informat a través de la seva enviada especial, Sara Rainsford, sobre la detenció de la mare i també el fet que l'autòpsia no es pugui realitzar fins dimecres o dijous ja que 'existeixen contradiccions a l'hora d'afirmar la causa real de la mort dels dos nens'.