Detingut per robar un mòbil en un bar de Puigcerdà fa quatre mesos

El van arrestar mentre robava begudes en un supermercat

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria van detenir, el 7 d’octubre, a Campdevànol (Ripollès), un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’aquesta població com a presumpte autor d’un delicte de furt.

El vespre del dilluns 7 d’octubre agents d’aquesta comissaria van ser requerits per adreçar-se a la biblioteca municipal de la població de Campdevànol, ja que semblava ser que hi hauria una persona que s’havia quedat tancada a les instal·lacions. 

Quan els agents van arribar al lloc van fer les comprovacions pertinents, però cap persona estava tancada dins les dependències municipals.

Poc després els mateixos agents actuants van rebre l’avís que un home, que es trobava dins un supermercat de la zona, volia sostreure unes begudes.

Els mossos que s’hi van adreçar van observar com un home portava ocultats sota els pantalons i per sota del genoll de la cama dreta uns objectes. El van identificar i el van escorcollar, i en aquesta part del cos li van localitzar tres llaunes de cervesa i un telèfon mòbil.

Fetes les comprovacions sobre el telèfon mòbil, aquest constava com a sostret des del passat 11 de juny a la població de Puigcerdà. Els fets van succeir dins un bar del carrer Ramon Cosp, quan la víctima portava el telèfon mòbil a la butxaca de la camisa. Mentre era dins el local el lladre se li va apropar fent veure que s’entrebancava i va aprofitar per furtar-li el telèfon valorat en més de 500 euros.

El detingut, a qui li consten múltiples antecedents, va passar el dia 8 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.