Cinc detinguts per robar amb violència a un repartidor de menjar i a un jove a Girona

Dos dels arrestats tenien antecedents

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Girona van detenir el dia 4 de juliol, cinc homes, d’edats compreses entre els 22 i 32 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El primer dels fets va ocórrer cap a les nou del vespre del mateix dia a la zona de Santa Eugènia on una patrulla de paisà va veure com tres nois envoltaven un repartidor de menjar a domicili i li intentaven sostreure el patinet.

El repartidor, després de forcejar amb els agressors, va aconseguir fugir, mentre els agents s’adreçaven cap on eren. Després que s’intentessin escapolir els mossos van aturar i detenir dos dels joves. Pocs minuts més tard una altra patrulla localitzava el tercer autor a la zona de l’estació de tren, a qui també van detenir.

Poca estona més tard els mossos de Girona van ser alertats, ja que hi havia hagut un altre robatori amb violència també a la zona de l'estació de tren on a un noi, després d’agredir-lo, li havien sostret la bicicleta i el mòbil.

Quan els agents estaven fent la recerca, un vigilant privat de la zona de la devesa els va informar que acabava de ser agredit per dos joves i que un d’ells anava amb bicicleta. La seva descripció coincidia plenament amb els autors que estaven buscant del robatori amb violència comès feia pocs minuts.

Una patrulla va localitzar els dos joves al carrer Güell i un d’ells anava amb la bicicleta sostreta. Després d’aturar-los, els va identificar i detenir com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació.

Tots els arrestats, dos dels quals amb antecedents, van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona que va decretar la llibertat amb càrrecs.