Els veïns del Barri Vell de Girona fan 10 denúncies per soroll a la nit aquest estiu

L'entitat diu que han estat moltes més

La Policia Municipal de Girona ha rebut al llarg d'aquest estiu un total de deu trucades per part de veïns del Barri Vell queixant-se del soroll que es produeix al carrer durant la nit segons ha avançat Ràdio Girona.

El període comprès va des de l'1 de juliol fins a aquesta segona quinzena d'agost i només ha estat necessari actuar en tres ocasions. Amb tot, la portaveu de l'Associació de Veïns del Barri Vell, Begonya Pelegrín, ha explicat a l'emissora que la xifra és major i pateixen moltes més situacions però que no s'han denunciat directament a la policia.

En aquest sentit apunta que el major focus de queixes és la plaça de Bell-lloc on s'hi concentren diversos locals amb terrassa i ja han demanat als propietaris que preguin als clients que marxin passades les dotze de la matinada.

L'urbanisme dels edificis i els carrers estrets produeixen que el soroll es multipliqui, arribant a les llars. És per això que des de l'associació consideren que els paràmetres estàndards de soroll haurien de ser inferiors i reclamen a l'Ajuntament que hi posi solució.