Fuig d'un control d'alcoholèmia triplicant la taxa i topa contra un arbre a Platja d'Aro

L'home ja es troba en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 9 de juny un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Sant Feliu de Guíxols, com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, per conduir temeràriament i per circular amb una taxa d’alcohol penalment punible.

Els fets van passar el mateix dia 9 de juny durant un control d’alcoholèmia que s’havia muntat a l’altura del punt quilomètric 41,4 de la carretera C-253, dins del terme municipal de Castell-Platja d’Aro.

Prop de les quatre de la matinada els agents van fer indicacions al conductor d’un turisme per tal que s’aturés. L’home va aturar el vehicle a uns metres del control, va fer marxa enrere de manera brusca i va girar cap a un carrer perpendicular a la via.

Els agents van seguir el conductor escàpol i van veure que circulava a gran velocitat i amb els llums apagats, per diversos carrers del nucli de S’agaró, fins que va sortir-se de la via i va xocar contra un arbre.

La patrulla va veure que l’home estava il·lès i en fer-li la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,78 mg/l en aire expirat, més de tres vegades per sobre del límit màxim permès que, en aquest cas era de 0,25 mg/l.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 10 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.