Bebe i Kevin Johansen seran els caps de cartell del Tempo sota les Estrelles

El festival tindrà lloc del 18 de juliol a l’11 d’agost

La cantant extremenya Bebe i el músic nord-americà i argentí Kevin Johansen seran els caps de cartell de l’11a edició del Tempo sota les Estrelles de Girona, que completarà la programació dels concerts de pagament d’enguany de l’Auditori Tempo amb les actuacions d’Adrià Puntí, Christina Rosenvinge i Clarence Bekker Band. El festival tindrà lloc del 18 de juliol a l’11 d’agost a la plaça dels Jurats, lloc on s’ubicarà l’Auditori Tempo, i al passeig Arqueològic de la ciutat, escenari del Village Tempo.

L’artista català Quimi Portet serà l’encarregat d’inaugurar els concerts gratuïts de la zona Village Tempo el 18 de juliol. Durant els dies del festival passaran per aquest espai artistes i grups com Ian Sala, Kids from Mars, Waltrapa & The Cashmakers, La Bicha, Mònica Mossungo, The Long Players o Maruja Limón, a més de les actuacions sorpresa del Tempo Inesperat, els Vermuts Musicals de migdia o el projecte de fusió cultural HU’YU Projects. Un any més es mantindrà la col·laboració amb el festival Neu!, que portarà al Village tres noms de l’escena independent catalana: Smoking Bambino, Xebi SF i Jose Domingo.

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha participat en la presentació del festival aquest migdia al costat del vicepresident segon de la Diputació de Girona en funcions, Albert Piñeira, i del director del Tempo sota les Estrelles, Albert Candela. “El festival té un gran valor per la ciutat ja que, més enllà de la qualitat dels concerts de pagament, preveu 25 concerts gratuïts a l’espai Village Tempo, programats amb les associacions i entitats de la ciutat perquè el jovent gironí pugui tocar, a banda d’oferir també una combinació de música amb altres propostes culturals i intel·lectuals de gran interès”, ha destacat el regidor Carles Ribas.

En aquest sentit, el Tempo sota les Estrelles inclou activitats paral·leles a les actuacions musicals, com són el Sopar Astronòmic o el Tempo Llibres, que aquest any estarà conduït pel periodista Martí Gironell i comptarà amb les intervencions dels escriptors María Dueñas, Francesc Miralles i Víctor Amela. 

Un total de 32.776 persones van visitar la plaça dels Jurats i el passeig Arqueològic del Barri Vell en la passada edició del festival.