Coneix les afectacions de trànsit a Girona durant la Sea Otter Europe 2019

Tindrà lloc del dijous 30 de maig al diumenge 2 de juny

La celebració d’una nova edició de l’esdeveniment ciclista internacional Sea Otter Europe obligarà a tallar la circulació a l’avinguda de Josep Tarradellas des de dijous 30 de maig a les 9.15 h fins al diumenge 2 de juny a les 18 h. El tall es farà en el tram comprès entre la rotonda de Fontajau i la rotonda de Josep Tarradellas.

A més, el dissabte 1 de juny, de les 12 h a les 20 h, i el diumenge 2 de juny, de les 6 h a les 10 h, es prohibirà també la circulació de vehicles per la rambla de Xavier Cugat, en el tram entre l’avinguda de l’Amical Mauthausen i la rotonda de Josep Tarradellas. Durant tot el dia, però, es garantirà l’accés als guals de la zona.

El dissabte, a partir de les 12 h, i tot el diumenge la línia 5 de bus urbà no circularà per la rambla de Xavier Cugat i es faran les desviacions pertinents tant per anar al centre de la ciutat com per seguir en direcció Germans Sàbat.

Els espais que ocuparà la fira ciclista a la zona de les Ribes del Ter i a l’aparcament del Pavelló Municipal Girona-Fontajau comportaran que es talli l’accés a la passera per a vianants sobre el riu Ter entre Fontajau i el parc de la Devesa durant la nit i la matinada (de les 22 h a les 7.30 h) dels dies 30 i 31 de maig i 1 i 2 de juny.

La celebració de l’esdeveniment afectarà també l’estacionament de vehicles al voltant del pavelló de Fontajau durant tota aquesta setmana i fins als dies 3 i 4 de juny, quan es desmuntaran tots els espais. Concretament, es faran reserves d’aparcament al propi aparcament del pavelló, al carrer de Fontajau (del 30 de maig al 3 de juny), al davant de l’escola de Domeny (des del 31 de maig fins al diumenge 2 de juny, possibilitant, però, la recollida dels nens i nenes) i a la rambla de Xavier Cugat (dies 1 i 2 de juny).