Besalú escalfa motors a un dia pel rodatge de Westworld

L'Ajuntament ha informat dels talls de carrers

  • Un dels comerços on han fet proves del decorat. El Gerió Digital
    Un dels comerços on han fet proves del decorat
    Fotos: El Gerió Digital
  • L'entrada de l'Ajuntament s'ha converitit en en una taverna. El Gerió Digital
    L'entrada de l'Ajuntament s'ha converitit en en una taverna
    Fotos: El Gerió Digital
  • El bar de la plaça s'ha transformat en una botiga de roba. El Gerió Digital
    El bar de la plaça s'ha transformat en una botiga de roba
    Fotos: El Gerió Digital
  • Dues façanes preparades a la plaça de la Llibertat. El Gerió Digital
    Dues façanes preparades a la plaça de la Llibertat
    Fotos: El Gerió Digital

La vila comtal de Besalú (Garrotxa) ja està preparada pel rodatge de la sèrie d'HBO, Westworld, que començarà demà i s'allargarà fins divendres. Els darrers dies els encarregats del decorat han posat i retirat elements a les façanes de les cases per tal de transformar el municipi en una vila italiana on l'acció transcorrerà durant la Segona Guerra Mundial.

Inicialment s'havia comentat que caldria tancar els comerços però per exigències del rodatge també serà necessari tancar els accessos als habitatges. Els veïns del poble que vulguin entrar o sortir de les seves cases no ho podran fer si no és mitjançant una trucada prèvia a un dels responsables de la producció, que els haurà de donar permís i que prèviament hauran de retirar elements del decorat de les portes.

Per la seva banda, l'Ajuntament ha repartit els últims dies uns fulls informatius on explica quines seran les afectacions. En aquest sentit, anuncia que els carrers Comte Tallaferro, Pont Vell, Rocafort, del Canó, Major i les places de la Llibertat i el Prat de Sant Pere quedaran tallats durant tot el dia al pas de vehicles i de forma intermitent el carrer Abat Zafont.

Amb tot, es permetrà el pas de vianants i no en quedaran afectats els serveis de recollida d'escombraries porta a porta com tampoc correus o els erveis d'emergència.

VÍDEO:Comerciants i veïns de Besalú opinen sobre el rodatge de Westworld