Una imatge de Hitler i esvàstiques nazis apareixen en el set de Westworld a Besalú

Els decorats es munten i desmunten durant les proves prèvies al rodatge

  • Les esvàstiques penjades de la façana. El Gerió Digital
    Les esvàstiques penjades de la façana
    Fotos: El Gerió Digital
  • El quadre de Hitler en un dels balcons de la plaça. El Gerió Digital
    El quadre de Hitler en un dels balcons de la plaça
    Fotos: El Gerió Digital

La plaça de la Llibertat de Besalú (Garrotxa), comença a prendre forma i preparar-se pel rodatge de la tercera temporada de Westworld, tal i com va avançar aquest diari. Aquest passat cap de setmana els encarregats del decorat van començar a introduir alguns dels elements que es veuran a la sèrie. La vila comtal emularà a un poble italià en plena Segona Guerra Mundial i Besalú estarà envaïda per soldats alemanys.

Tal és així que en un dels balcons de la plaça hi van situar durant un breu instant de temps un quadre d'Adolf Hitler, mentre que posteriorment van desplegar dues esvàstiques nazis des de la façana del mateix edifici. Els encarregats de l'ambientació van fer fotografies per ensenyar posteriorment al director i ràpidament desmuntar els elements perquè no quedessin a la vista dels curiosos.

Per avui també està previst que es reprenguin els càstings per a trobar més figurants. Segons va avançar divendres aquest diari, avui han limitat més la cerca i busquen homes d'entre 20 i 40 anys, d'una alçada superior als 1,78 metres, amb complexió atlètica i amb trets nòrdics per a fer el paper de soldats alemanys.