Busquen més figurants pel rodatge de Westworld a Besalú

S'han obert una nova convocatòria

L'empresa encarregada dels càstings per a figurants del rodatge de la tercera temporada de la sèrie d'HBO, Westworld, a Besalú (Garrotxa), ha obert una nova convocatòria.

Aquesta tindrà lloc el dilluns 13 de maig a Besalú, més concretament al local de Cal Tronc de les deu del matí a les dues del migdia i de les quatre de la tarda a les vuit del vespre. L'empresa ha explicat en una publicació a Facebook que segueixen buscant un perfil d'home d'entre 20 i 40 anys, d'una alçada superior als 1,78 metres, amb complexió atlètica i amb trets nòrdics per a fer el paper de soldats alemanys.

L'encarregada del càsting explica que és indispensable apuntar-se prèviament al web per després ells atorgar-los una franja horària en què presentar-se.

El rodatge de la sèrie tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 de maig, tal i com va avançar en exclusivaEl Gerió Digital. Els figurants cobraran 50 euros per cada dia de treball i per tant és indispensable que estiguin donats d'alta en la Seguretat Social. En el moment d'accedir al càsting hauran de dur una còpia del carnet d'identitat per les dues cares i també hauran d'anar vestits amb una samarreta de tirants i roba esportiva per veure millor la seva complexió.