Tres detinguts per intentar robar en una casa a Vilajuïga

Avui passaran a disposició judicial

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir, a Vilajuïga, tres homes, de 18, 19 i 22 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Figueres (Alt Empordà), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van ocórrer el mateix dia 14, cap a dos quarts de tres de la tarda, al carrer de la Pilota del municipi de Vilajuïga, quan dos agents fora de servei van observar tres homes que volien entrar per la força a una casa. 

Els policies van veure que els tres lladres no aconseguien obrir la porta i, en sentir-se observats, van marxar cap a la zona de la riera. Pocs minuts més tard, diverses patrulles de la comissaria de Roses van arribar a la població i van iniciar la recerca dels autors.

En poca estona van localitzar els tres homes al carrer Ribera, els van identificar i a dins d’una motxilla que duien, van localitzar diversos tornavisos i eines. Després de comprovar que la porta de la casa presentava signes evidents de forçament, els tres autors dels fets van ser detinguts.

El detinguts, que no tenien antecedents, han passat avui dimecres 15 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.