Júlia Barceló i Arnau Vilaplana, pubilla i hereu de la comarca de la Selva 2019

L'alcalde de Breda, Dídac Manresa ha presidit l’acte

La Júlia Barceló, de Maçanet de la Selva, i l’Arnau Vilaplana, de Vidreres, s’han convertit en la pubilla i l’hereu de la comarca de la Selva 2019. En l’edició d’enguany, en què el certamen arribava a la setena edició totalment consolidat i amb la representació de molts hereus i pubilles de les poblacions selvatanes, la pubilla de Maçanet de la Selva 2018 i l’hereu de Vidreres 2018 s’han proclamat guanyadors d’aquest concurs, que enguany s’ha celebrat a Breda.

El centre neuràlgic d’aquesta població ha aplegat una trentena de pubilles i hereus d’arreu del territori, entre els quals l’hereu i la pubilla de Catalunya (Laura Algué), la pubilla de les comarques gironines i, alhora, pubilla comarcal 2018 la bredenca Neus Codina; i l’hereu comarcal 2018 en Martí Madrenys, que han lliurat la banda i la faixa als nous escollits comarcals: Júlia Barceló i l’Arnau Vilaplana.

L’acte ha estat presidit per l’alcalde d’aquesta població, Dídac Manresa; el president de Foment de les Tradicions Catalanes, Gil Vilarrasa, i els alcaldes de Sant Julià de Llor i Bonmatí, Marc Garcia i el de Vidreres, Jordi Camps.

La proclamació de l’hereu i la pubilla comarcal s’ha fet pública aquest diumenge 12 de maig en el marc de la Fira del Monestir de Breda i amb el suport de moltes pubilles i hereus vingudes d’arreu de Catalunya que no s’han volgut perdre l’oportunitat de participar en l’acte més important del pubillatge de la comarca de la Selva.