Vuit restaurants participaran a la 3a edició de L'EmpuriaTasT

Serà del 17 al 19 de maig a Empuriabrava

Del 17 al 19 de maig arriba la 3a edició de l’EmpuriaTasT, un tast de la diversitat de cuines que ofereixCastelló d’Empúries (Alt Empordà). El certamen constituirà un passeig per les diverses cuines com la cuina mediterrània, francesa, italiana, alemanya, cuina de fusió i cuina local i de territori. 

Els restaurants participants la majoria ubicats a Empuriabrava mostren una representació de l’oferta de cuina internacional que es pot trobar durant tot l’any. Aquests son: Beach Bus, Bistro Montserrat, Capitan, Essencia, La Locanda, Nord Sud, Portofino i SiKim.

També es podran degustar els mojitos especialitat del Bar Timoner, local tradicional  dedicat  la cocteleria clàssica amb més de 40 anys d’experiència al Port d’Empuriabrava.

El públic visitant també podrà participar d’un speak corner on es realitzaran demostracions enogastronòmiques.

Durant aquestes tres jornades es podran provar les propostes gastronòmiques a l’envelat ubicat a la Plaça de les Palmeres del Club Nàutic i gaudir de la música en viu i zona chill – out i grans terrasses exteriors.  També hi hauran atraccions per els infants.

Tots els plats tindran un cost que oscil·larà entre un i quatre tiquets. Cada tiquet tindrà un cost d’un euro. 

També hi haurà servei de bar amb tot tipus de begudes, còctels i combinats. L’EmpuriaTasT tindrà entrada lliure i tindrà un horari que variarà segons el dia. Així, el divendres 17 de maig estarà obert de 18h a 24h, el dissabte 18 de maig de 12h a 24h i el diumenge 19 de maig de 12 a 20h (tastets fins les 18h – després música en viu).

Al llarg dels tres dies que durarà l’EmpuriaTasT hi haurà actuacions musicals en directe que acompanyaran les degustacions gastronòmiques.