Casellas (PSC) vol convertir al Sala Edison de Figueres en un centre comercial

El complex comptaria amb aparcament, restaurants i un hotel

El candidat del PSC a l’alcaldia de Figueres (Alt Empordà), Pere Casellas, ha exposat avui la seva proposta perquè la ciutat recuperi la capitalitat comercial. Per això, entre les seves propostes hi ha la de convertir l’antiga Sala Edison, del carrer Sant Pau, en unes galeries amb establiments de qualitat i de primeres marques; incloure-hi tres plantes d’aparcament; dos restaurants i un hotel. Pel que fa a l’estat de l’edifici, el PSC és partidari de preservar tots aquells elements importants i que aquests quedin documentats i catalogats.

Pere Casellas ha assegurat que "cal impulsar la creació d’un pol d’atracció que eixampli l’oferta comercial més enllà de la Rambla”. Amb aquesta proposta no només es crearà un focus de dinamització a la ciutat sinó que també “s’estimularà la revitalització dels carrers Sant Pau, Vilafant i les zones adjacents”.

Pel PSC, el primer que ha de quedar clar és que Figueres és una ciutat comercial, que té el nivell d’establiments per habitant més gran de Catalunya, més de 20 per cada 1.000 habitants. Girona, per exemple, compta amb 15 establiments per cada 1.000 habitants i Olot en té 16.