El Xè Flors i Violes de Palafrugell registra 10.500 consultes a la seva app

S'han repartit 5.000 programes de mà

El mapping inaugural de la 10ª edició de Flors i Violes va omplir de gom a gom plaça Nova i es va convertir en un dels espectacles més multitudinaris de la programació d’enguany. Un dels altres aspectes destacats ha estat el circuit nocturn, novetat d’aquesta edició i que es repetirà els propers anys. Aquesta proposta ha fet que els espais tinguessin un públic que aprofitava la màgia dels espectacles lumínics durant el vespre.

Paral·lelament el nombre de visitants segueix creixent, sobretot gràcies a la consolidació del creixement a la geografia del municipi, amb la participació activa dels nuclis (Calella, Llofriu, Tamariu i Llafranc) on cal esmentar que prop d’un miler de persones han utilitzat el servei de bus que unia els nuclis per tal de seguir la programació de l’esdeveniment.

Aquest diumenge ha finalitzat la 10ª edició del Flors i Violes, el festival que dóna la benvinguda a la primavera a Palafrugell, i que s’ha consolidat com una de les activitats d’inici de primavera més participativa, no només a nivell d’assistència, també pel nombre d’espectacles i d’espais decorats (superant la cinquantena).

Flors i violes 2019 s’ha tornat a reafirmar com un excel·lent aparador ple d’espectacles, música, màgia, gastronomia, cercaviles.... pensat i concebut per donar cabuda a tot tipus de públics: des del més familiar i infantil, passant pels enamorats de la gastronomia del Baix Empordà, fins als amants de la música en diferents formats i estils.

A més a més, després de 10 anys es manté un marge que continuarà creixent tan a nivell geogràfic, com a nivell d’espectacles per seguir sent un referent dins l’àmbit dels festivals de la primavera al nostre país. Aquest any s’han repartit 5.000 programes i s’han consultat més de 10.500 continguts a l’aplicació de l’esdeveniment.

De cares al seu 11è aniversari, el Flors i Violes continuarà apostant per ser una referència al calendari durant els primers dies del mes de maig, on els protagonistes siguin la música, els espectacles audiovisuals, la màgia, el circ i la gastronomia. L’organització ja està treballant en novetats que sorprenguin als assistents per fer encara més especial el Flors i Violes 2020.

Flors i Violes és un esdeveniment organitzat per l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP) de l’Ajuntament de Palafrugell, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Associació Turística de Palafrugell i Moventis Sarfa. També compta amb el patrocini de l’empresa cervesera La Brava.