L'alcaldessa de Salt adverteix que la policia perseguirà els qui la van insultar i amenaçar

Iolanda Pineda rebutja els aldarulls de la manifestació i reitera que es farà justícia amb el cas d'Óscar Cruz

"A Salt no volem ni delinqüents ni cap persona que cridi als desordres i amenaci". Així de contundent s'ha mostrat Iolanda Pineda aquest matí a través d'un comunicat on ha deixat palès el seu rebuig pels aldarulls d'ahir a la nit al municipi. En aquest sentit l'alcaldessa ha narrat com un grup de joves la van acusar d’assassina i la van insultar, com també van insultar a la policia els quals gairebé van resultar agredits. Pineda va més enllà i lluny de fer-se enrere davant de les amenaces ha explicat que "la policia perseguirà als que ahir van causar desordres, em van insultar a mi i van insultar i intentar agredir a la policia, i van anar fins a casa meva per intimidar-me a mi i a la meva família. També vull deixar clar que la policia perseguirà als seus instigadors".

"Treballo per la meva ciutat, però això no justifica que ningú vulgui destrossar la meva vida", ha dit la batllessa que a més ha afegit que "no faré ni un pas enrere davant d’aquestes actituds que tenen per finalitat insultar-me i amenaçar-me. Ni un. Tot el contrari".

Una ciutat "linxada"

L'alcaldessa considera que existeix una campanya orquestrada contra el municipi de Salt per tal de que aparegui 'com una ciutat on no s'hi pot viure'. Pineda explica que aquesta mala propaganda es va iniciar des del moment que va ocupar el seu càrrec al capdavant de l'Ajuntament amb la creació d'un estat de "linxament radical" i "desorbitat" cap a la seva persona. "Això és un fet absolutament innegable, objectiu i recollit en pàgines web, en articles i en els comentaris dels fòrums com es pot comprovar. És un procés en el qual hi ha molts responsables, hi ha participat moltes persones i algunes d’elles amb presència pública", ha reblat.

Justícia per Óscar Cruz

Iolanda Pineda no ha oblidat tampoc la mort del jove de 22 anys veï del municipi, Óscar Cruz. En el comunicat ha assegurat que seguiràn treballant per esbrinar que va passar amb la víctima i perquè es faci justícia. D'altra banda, la socialista ha confessat que també posaran tots els mitjans que siguin possibles per tal d'evitar que fets com el d'Óscar Cruz es puguin arribar a repetir en un futur. Amb tot, Pineda ha volgut "aplaudir" l'actitud de totes les persones que ahir es van concentrar en memòria del jove mort "en silenci i pacíficament, reclamant justícia perquè fets com aquests no tornin a passar", ha dit.