L'Ajuntament de Salt es presenta com a acusació particular en el cas de la mort d'Óscar Cruz

Iolanda Pineda demana que es faci justícia i dóna tot el seu suport a la família del jove de 22 anys

Un treballador de la neteja va trobar al jove malferit a la plaça dels Colors de Salt el diumenge passat. Tot i que se'l va traslladar amb ambulància fins a l'Hospital Santa Caterina, el jove va marxar per voluntat pròpia abans que el sotmetessin a un examen mèdic. Óscar Cruz va tornar al domicili on viva amb la seva tia, es va posar a dormir i l'endemà la dona se'l va trobar mort.

L'autòpsia que els forenses van fer al cos de la víctima va concloure que el noi va morir d'un cop al cap. Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació per aclarir si el jove es va esbatussar, i d'aquesta manera trobar qui l'hauria colpejat.

L'alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, ha assegurat que el consistori farà 'tot el que estigui a les seves mans' per esclarir els fets. Pineda ha remarcat que dóna tot el seu suport a la família i ha demanat justícia. 'Encara no hi ha confirmació de si es tracta o no d'un homicidi però passen els dies i de moment no hi ha res que apunti cap bona notícia', ha destacat l'alcaldessa

Concentració silenciosa

El pròxim dilluns els amics del noi faran una concentració silenciosa davant del consistori just abans que se celebri el ple municipal. Pineda ha avançat que s'hi sumaran i que l'ajuntament ha proposat als nois fer un minut de silenci en record d'Óscar Cruz. Els amics sostenen que, quan el jove tornava de festa, el van increpar i agredir a la plaça dels Colors i per això demanen justícia.