L'autòpsia conclou que el jove de Salt de 22 anys va morir d'un cop al cap

La investigació policial continua oberta per esclarir les circumstàncies del cas

Diumenge al matí, un treballador de la neteja de Salt va trobar un jove ferit a la plaça dels Colors. El jove tenia una ferida al cap i la cara ensangonada, segons han descrit alguns veïns a qui el treballador va alertar. Després de donar avís a la Policia Local, el noi va ser traslladat a l'hospital Santa Caterina.

Poc després, però, ell mateix va marxar-ne per voluntat pròpia abans que els metges l'exploressin. El jove va tornar cap a casa seva, però abans va passar per casa d'un amic i li va explicar que l'havien agredit. Segons van relatar joves de la seva colla, ell tornava de festa i a la plaça dels Colors un o més desconeguts l'haurien increpat i estomacat.

El noi va anar-se'n a dormir al pis del carrer Doctor Ferran número 10, on vivia amb la seva tia, i aquesta va ser la darrera vegada que se'l va veure amb vida. Dilluns a la tarda, la dona se'l va trobar mort al llit.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir les circumstàncies del cas i veure si es tracta d'un homicidi. De moment, els resultats de l'autòpsia que s'ha fet al cos del jove apunten cap a aquesta direcció. I és que els forenses han conclòs que el jove va morir arran d'un cop al cap.

Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació per aclarir si Óscar Cruz es va esbatussar i trobar els qui l'haurien agredit.