Els investigadors troben indicis per creure que el cas de Serinyà va ser un parricidi

L'autòpsia del fill serà determinant per esclarir els fets

Els investigadors estan a l'espera del resultat de les autòpsies, sobretot la del fill, de 33 anys, que patia una disminució psíquica. Els forenses hauran de determinar les circumstàncies de la mort de la víctima, que va aparèixer en una banyera i amb les venes tallades, però també hauran d'indicar si l'home es va suïcidar o els talls li van fer els seus pares, un matrimoni d'uns 70 anys.


Tot i que els veïns no s'ho acaben de creure, el matrimoni podria haver matat el fill disminuït i després haver-se suïcidat llançant-se al riu amb pesades motxilles. Van deixar una nota en què anunciaven el suïcidi col·lectiu, però no queda clar si el fill també es va suïcidar voluntàriament, coaccionat pels seus pares, o van ser aquests directament qui el van matar.

Un dels indicis que reforça la hipòtesi del parricidi són les restes de sang del fill que es van trobar al cotxe del matrimoni. A més, el fet que els pares optessin per llançar-se al riu Fluvià i el cadàver del fill aparegués a l'interior del mas Cadavall també fa trontollar la teoria d'un suïcidi col·lectiu. Una de les característiques habituals és que els suïcidis col·lectius es produeixen tots al mateix lloc, cosa que en aquest cas no va ser així.

Aquest dilluns a les nou del vespre l'Ajuntament de Serinyà ha convocat un ple extraordinari per lamentar les morts i donar el condol a la resta de la família. La investigació segueix sota secret de sumari.