L'home trobat mort al pantà de Boadella era un conegut vident a Rússia

Va morir arran d'una brutal pallissa

L'home que van trobar mort al pantà de Boadella (Alt Empordà) el passat 24 de novembre és Vasili Korchagin, un home rus que constava com a desaparegut a Llinars del Vallès i que ha resultat ser un popular vident a la ciutat de Krasnoiarsk (Rússia), segons ha informat El Punt Avui.

En el seu dia l'autòpsia va determinar que va morir de manera violenta a conseqüència d'una pallissa. El cadàver tenia múltiples cops i contusions, sobretot a la zona del cap, alguns dels quals eren mortals.

Els forenses també van descobrir que la víctima ja era morta quan la van llançar al pantà per desfer-se'n (perquè no li han trobat aigua als pulmons). Les conclusions de l'autòpsia confirmen la hipòtesi inicial i decanten el cas cap a una investigació criminal. Uns pescadors van descobrir el cos de l'home.
 
La víctima anava pràcticament nua de cintura en avall i li havien lligat dues pedres al cos amb una corda (una al cap i l'altra, als peus). La zona on va aparèixer el cos es troba relativament a prop de la presa.