Arriba l'exposició d'Esther Polo a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners

Es podrà visitar fins l'1 de desembre

L’exposició La Cadira, de l’artista Esther Polo, va obrir les portes dilluns a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners en el marc del projecte Art en Ruta, que impulsa el Consell Comarcal de la Selva.

L’artista multidisciplinarària proposa una reflexió sobre un element de la nostra vida quotidiana que fora de context esdevé una nova obra, crea noves imatges, viatja, es barreja entre la gent i crea una nova visió. “La Cadira” una peça que continua viva amb un munt de vivències.

Polo pren un element gairebé banal del nostre entorn quotidià, una cadira, amb la qual crea una instal·lació artística que suggereix en el visitant imatges i vivències inèdites.

A més de l’exposició, que es podrà visitar del 15 d’octubre a l’1 de desembre, en el marc d’aquesta mostra, el dissabte 20 d’octubre a les 12 h del migdia hi haurà la inauguració de l’obra, on l’Esther Polo hi serà present per contextualitzar el seu treball.

Polo es una artista multidisciplinar de Sant Hilari Sacalm que es defineix a si mateixa com una persona impulsiva i inquieta i que entén l'art com una manera de viure.

L’exposició ha estat seleccionada en la primera edició del programa “Art en Ruta”, promogut pel Consell Comarcal de la Selva que té la finalitat de crear un circuit anual expositiu, promoure les obres dels artistes i oferir una plataforma conjunta de promoció del talent artístic de la comarca.

El Consell Comarcal de la Selva s'encarrega de gestionar i coordinar l'exposició (transport, instal•lació) organitzar-ne el calendari de presentacions i fer-ne la divulgació i la comunicació en cada cas, amb el suport dels ajuntaments que participen en aquest projecte.

“Art en Ruta” es una acció dins el marc de la iniciativa SelvaCultura. Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.