Mor l'excursionista que va caure des del capdamunt del Bassegoda

No s'ha pogut recuperar de les greus ferides

L'excursionista que ahir a la tarda va caure mentre era al cim de Bassegoda, a Sales de Llierca (Garrotxa), ha mort aquesta nit a l'hospital Josep Trueta de Girona. El jove, Pau Güell Recas de 27 anys i veí de Girona, era amant de la natura i les mostres de condol no s'han fet esperar a la xarxa.

Els Bombers van rebre ahir l'avís poc abans de les quatre de la tarda, quan una dona va informar que el seu acompanyant s'havia precipitat. Els Bombers van activar els GRAE (Grup d'Actuacions Especials) amb l'helicòpter i per terra, i dues dotacions més de suport. La dona estava al cim del Bassegoda i l'helicòpter va deixar dalt de tot els efectius dels GRAE perquè a la zona hi havia molta boira. van tirar corda pel vessant nord del cim per rastrejar la paret i van localitzar-lo inconscient. Se'l va traslladar fins al parc de Bombers d'Olot on el va rebre una ambulància del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) que el va traslladar a l'Hospital Trueta de Girona.
 
L'acompanyant va ser evacuada fins a l'Hostal de Sadernes, on una altra ambulància del SEM la va traslladar a l'Hospital Comarcal d'Olot per fer-li una revisió.
 
Fins al lloc també es va desplaçar la Unitat de Muntanya i una patrulla de Seguretat Ciutadana dels Mossos d'Esquadra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En estat de xoc!!! Ahir en @pauguellrecas va patinar per la nord del Bassegoda i aquesta nit ens a deixat per sempre més!! Molts ànims a la familia i a la nostre estimada @annaguell15 germana d’en Pau! Descansa en Pau, no t’oblidarem mai ♥️♥️♥️♥️

A post shared by Klassmark Trail (@klassmark) on