Un conductor begut deixa set ferits en un xoc múltiple a l'AP-7 a Figueres

Dels ferits, cinc són menors i la resta una parella

  • Efectius dels Bombers i del SEM rescatant el conductor del cotxe estimbat per un talús de 20 metres
    Efectius dels Bombers i del SEM rescatant el conductor del cotxe estimbat per un talús de 20 metres

Un accident múltiple a l'autopista AP-7 a l'altura de Figueres ha deixat un balanç de set ferits. El sinistre ha passat a un quart de nou del matí al quilòmetre 24 de l'AP-7. Per causes que encara s'estan investigant tres turismes han xocat i un dels cotxes s'ha estimbat uns 20 metres per un talús.

Els Bombers han hagut d'excarcerar el conductor atrapat entre la ferralla i l'han pujat a l'helicòpter del SEM. Aquest afectat i els altres sis ferits, cinc menors i una dona, han estat evacuats a l'Hospital Josep Trueta.

Com a conseqüència de l'accident, s'ha hagut de tallar la via en sentit Barcelona i fer desviaments per la sortida 3 de l'AP-7 fins a les onze del matí. A la zona s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, sis dels Bombers, diverses ambulàncies i també s'han activat dos helicòpters medicalitzats.

Un conductor begut, detingut

Els Mossos d'Esquadra han detingut per conduir begut el causant de l'accident múltiple. Els agents han comprovat que l'home presentava signes d'embriaguesa i li han fet la prova d'alcoholèmia que ha donat positiu penal (per sobre de 0,60 mg/l).

Per tot plegat la policia ha arrestat el conductor i se l'ha emportat a la comissaria de Figueres a l'espera de passar a disposició del jutge de guàrdia.