Molta voluntat i poca punteria

Un Girona bolcat a l'atac no aconsegueix marcar al Valladolid

S'estrenava avui el vídeo arbitratge (VAR) a la Lliga, però no s'ha utilitzat en tot el partit. I sense polèmica, tampoc ha aparegut la punteria. El Girona i el Valladolid han empatat a zero en el partit que ha donat el tret de sortida al campionat.

Han gaudit de moltes més ocasions els homes d'Eusebio però sense encertar de cara a porteria. Granell ha disposat d'un parell d'oportunitats a la primera part mentre que Suani i Portu dues més a la segona sense acabar en gol.

El Valladolid per la seva banda s'ha emportat un punt en el seu retorn a Primera Divisió, mostrant una gran seguretat en defensa i una inexistent davantera.

Poques ocasions a la primera meitat. Les millors, això sí, van ser per al Girona. I s'han trobat a les botes de Granell. Primer amb un llançament de falta que ha contestat amb una gran intervenció Masip i després amb un xut col·locat, que ha marxat fora, després d'una bona acció individual. Borja García també ho ha intentat amb un potent xut, un míssil que ha sortit desviat.

Moltes de les internades del Girona han arribat per la dreta, pel costat d'on apareixia en atac Pedro Porro. El jove jugador del filial s'ha estrenat a Primera i amb bona nota. Ha esdevingut dels més actius dels d'Eusebio. Descarat i amb ganes de demostrar la seva qualitat.

El Valladolid ha anat de menys a més. Li ha costat, però s'ha escapolit amb el pas dels minuts del domini inicial del Girona, que ha sortit millor plantat damunt el camp. Els castellans semblava que notaven la tensió del retorn a Primera, categoria a la qual tornaven després de quatre campanyes en Laliga 123. Un xut llunyà d'Alcaraz i poc més en atac en els primers 45 minuts.

L'última de Portu

La segona part, més del mateix. Igual que a la primera. El Girona, més necessitat pel fet de jugar a casa, ha pressionat al Valladolid. Però ni Stuani, que ha estat a punt de marcar amb un xut que ha sortit fregant el pal, ni Portu, en l'última acció del partit, han encertat a foradar la porteria de Masip.