El director esportiu de l'Uni Girona investigat per amenaces no es presenta al jutjat

Pere Puig ha explicat la seva postura a les xarxes socials

El director esportiu de l'Uni Girona investigat per, suposadament, amenaçar un veí de l'Estartit enregistrat en un vídeo arrancant llaços grocs no s'ha presentat aquest dilluns als Jutjats de la Bisbal d'Empordà, on l'havien citat a declarar a les dotze del migdia. L'origen del cas és una denúncia per delictes d'odi i amenaces interposada el febrer passat per aquest veí que assegurava que, arran de a difusió del vídeo a través de les xarxes socials, va patir pintades a casa seva i amenaces.

Una d'elles l'atribueix a una trucada des d'un telèfon vinculat al club esportiu. Puig ja va optar per desobeir i no va anar a declarar a la Guàrdia Civil i ara ha decidit fer el mateix a la cita al Jutjat d'instrucció 2 de la Bisbal. "Que no m'hi esperin, el mes de febrer la Guàrdia Civil i un feixista arrenca-llaços m'acusaven d'un delicte d'odi i amenaces", ha dit Puig a través de les xarxes socials. "No penso col·laborar amb qui ens persegueix", conclou.

Faltarà veure quin serà el següent pas del jutjat. Entre les opcions, hi ha arxivar, fixar una nova data de declaració o dictar una odre de detenció. L'advocada de Puig, Montserrat Vinyets, considera que aquesta darrera opció seria desproporcionada tenint en compte que l'investiguen per un suposat delicte lleu d'amenaces.