Coneix les localitzacions del rodatge la nova sèrie de Netflix a Girona

"Los Secretos de la Alhambra" es rodarà aquest juny

El rodatge de la nova producció de Netflix "Los Secretos de la Alhambra" a Girona comportarà el tall de diversos carrers de forma intermitent i també inclourà altres afectacions de trànsit. Segons ha pogut conèixer aquest diari, les dates escollides per a l'enregistrament aniran del dilluns 18 al divendres 22 de juny.

Les localitzacions escollides per la productora són; el Pont de Pedra, els carrers Ballesteries i Nou del Teatre i, finalment, el Pont de Peixateries Velles.

L'equip de rodatge estarà format per cent seixanta persones provinents la pràctica majoria de Corea i també es comptarà amb una cinquantena de figurants que van participar en un càsting el passat mes de maig a Girona on buscaven homes i dones d'entre 16 i 60 anys. El camp base de l'equip es trobarà situat en una zona de l'aparcament de La Copa.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha celebrat que de nou s'hagi escollit Girona per a una producció, que es podrà veure a Netflix. En aquest sentit, ha dit que la repercussió serà similar a la que va tenir Joc de Trons. No tant, ha insistit, per incrementar el nombre de visitants sinó pel "prestigi" que aquest tipus de projectes donen a la ciutat.

"És una bona oportunitat per poder generar llocs de treball perquè per a nosaltres la cultura té un pes molt específic i important. Volem crear sinèrgies i oportunitats", ha dit Madrenas.

"Los secretos de la Alhambra" (sota el títol original de Alhambeura Goongjeonui Chooeok) és un thriller de ciència ficció escrit per Jae-Jung, que es va inspirar durant unes vacances que va portar a terme a Granada fa uns anys. Pel que fa a la sinopsi de la sèrie n'ha transcendit ben poca cosa; aquesta tracta de realitats alternatives i es centra en un joc de realitats augmentades que distorsiona la percepció del món que ens envolta. La història comença al palau de l'Alhambra, on un viatger i un hoteler s'enreden en una estranya situació.