Netflix rodarà a Girona la nova sèrie ''Los secretos de la Alhambra''

El rodatge tindrà lloc la segona quinzena de juny

La plataforma audiovisual nord-americana Netflix rodarà a Girona part de la seva nova producció; "Los secretos de la Alhambra" que en aquests moments s'està enregistrant a Granada sota la direcció del coreà Ahn Gil-Ho.

L'equip que realitza el rodatge al sud d'Espanya està format per cent quaranta persones, en la seva pràctica totalitat d'origen coreà, amb un centenar d'extres escollits per la mateixa empresa productora de Joc de Trons. Segons fonts consultades per aquest diari a ModExpor, encara no s'ha facilitat informació sobre si es farà un càsting a Girona però, de ser així, ho publicaran a les seves xarxes socials els propers dies.

"Los secretos de la Alhambra" (sota el títol original de Alhambeura Goongjeonui Chooeok) és un thriller de ciència ficció escrit per Jae-Jung, que es va inspirar durant unes vacances que va portar a terme a Granada fa uns anys. Pel que fa a la sinopsi de la sèrie n'ha transcendit ben poca cosa; aquesta tracta de realitats alternatives i es centra en un joc de realitats augmentades que distorsiona la percepció del món que ens envolta. La història comença al palau de l'Alhambra de Granada, on un viatger i un hoteler s'enreden en una estranya situació.

Al llarg d'avui es coneixeran els dies exactes del rodatge com també quines són les localitzacions escollides i les afectacions de trànsit que patirà la ciutat.