La víctima del crim de Blanes va rebre una vintena de ganivetades mentre era al llit

El detingut la va atacar sense que es pogués defensar

Els forenses han fet l'autòpsia de la víctima del crim de Blanes aquest dimarts i han determinat que la dona va rebre una vintena de ganivetades, algunes d'elles propinades amb força i tan profundes que l'agressor li van arribar a enfonsar del tot la fulla del ganivet. L'autòpsia ha conclòs que hi ha múltiples ferides mortals de necessitat i que li van afectar diversos òrgans vitals.

Les ganivetades estan a la zona del coll, del tòrax i l'abdomen però les més greus les va rebre a la zona costal. Fonts del cas han indicat que els forenses consideren que encara que l'haguessin pogut intervenir immediatament en un quiròfan, no haurien pogut fer res per salvar-li la vida.

El telèfon d'emergències 112 va rebre l'avís a les 5.40 de la matinada de dilluns. La víctima va morir de camí a l'hospital de Blanes i van certificar-ne la defunció a les 06.53. L'autòpsia determina que la víctima va morir com a conseqüència d'un xoc hipovolèmic.

La hipòtesi dels investigadors és que el detingut, parella de la víctima, la va atacar quan estava estirada al llit i sense que tingués opcions de defensar-se. Algunes de les ferides que té la dona, de 40 anys i també d'origen bolivià, són talls a les mans i als avantbraços que l'agressor li va fer quan intentava protegir-se de l'agressió.

Els investigadors apunten, resseguint les restes de sang que hi havia al pis, que la víctima va aconseguir incorporar-se i sortir del dormitori per demanar auxili. Al pis hi havia tres fills de la parella (el més gran fill de l'home i els altres dos en comú).
El més petit, de 10 anys, va entrar al dormitori i va veure el seu pare apunyalant-se a l'abdomen. El nen va patir talls a les mans quan el va intentar aturar. La filla mitjana va ser la que va trucar al telèfon d'emergències.

El detingut està ingressat sota custòdia policial a l'hospital de Calella (Maresme). Amb la ganivetada autoinfringida es va perforar l'intestí i el van haver d'operar d'urgència. La previsió és que hagi d'estar almenys una setmana en ingrés hospitalari.

El Jutjat d'instrucció 5 de Blanes, especialitzat en violència contra la dona, ha assumit la investigació. Fins ara, el detingut no ha fet cap declaració policial ni judicial. La intenció és prendre-li declaració i fer la compareixença de presó abans que s'esgotin les 72 hores de detenció.