La comitiva judicial registra el pis del detingut per matar la dona a ganivetades a Blanes

El fill menor de la parella ha resultat ferit amb talls a les mans

La comitiva judicial ha estat recopilant proves i vestigis relacionats amb el crim, que hauria tingut lloc al dormitori de la parella, que vivien plegats al pis. Durant el registre, han hagut de demanar ajuda als Bombers de la Generalitat per obrir una caixa forta que hi havia a l'habitació per veure si hi havia algun objecte d'interès a l'interior.

Els agents de policia científica han marxat de l'edifici enduent-se diferents bosses amb proves. Del pis s'han emportat la suposada arma del crim, un ganivet de cuina.

Una de les filles de la dona morta a ganivetades a Blanes (Selva) ha estat qui ha trucat als Mossos d'Esquadra. El telèfon d'emergències 112 ha rebut la trucada a les 5.40 del matí de la noia dient que la seva mare estava ferida i que el seu pare s'estava autolesionant amb un ganivet.

Quan els agents han arribat al lloc, han trobat la dona estesa a terra amb ferides de molta gravetat al coll, al tòrax i l'abdomen. El SEM l'ha traslladat a un centre hospitalari en estat greu i allà han certificat la seva mort a les 06:53.

A l'home l'han trobat amb una ferida a la panxa que s'hauria fet amb la intenció de suïcidar-se. L'han portat fins a l'hospital de Calella (Maresme), on l'han intervingut d'urgència i continua ingressat amb pronòstic greu. La previsió és que necessiti almenys una setmana d'hospitalització si no hi ha complicacions. De moment, ni els Mossos d'Esquadra ni el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes que porta la investigació li han pres declaració.

La Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s'ha fet càrrec de la investigació. Segons les primeres informacions, pendents de contrastar amb la declaració del detingut i del seu entorn familiar, la parella estaria en pocés de separació i, segons fonts del cas, el pare presentava un quadre depressiu.

Segons les mateixes fonts, quan els Mossos d'Esquadra han arribat al lloc hi havia els tres fills de la parella. Un d'ells, el menor d'uns 10 anys, ha resultat ferit menys greu per talls a la mà quan ha intentat impedir que el seu pare es continués autolesionant. Els investigadors creuen, però, que els fills no van presenciar l'agressió mortal a la mare.

L'altre fill ha resultat il·lès i la filla que ha avisat el 112 ha hagut de rebre atenció per una crisi d'ansietat.

L'aixecament de cadàver l'han fet a l'hospital de Blanes. La previsió és que els forenses li facin l'autòpsia a la víctima durant les pròximes hores.