Els Mossos detenen un conductor begut que circulava contra direcció per la N-II

L'home septuplicava la taxa màxima d'alcohol permesa

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge el conductor d'un camió per circular amb una taxa que septuplicava la permesa i circular contra direcció per l'N-II, dins del terme municipal de La Jonquera (Alt Empordà), segons ha informat la policia catalana.
 
El detingut és un home de 41 anys, de nacionalitat equatoriana i amb domicili desconegut. Els fets es van produir al voltant d'un quart de dues de la matinada, a l'alçada el punt quilomètric 776, quan una dotació policial va detectar un camió que circulava en direcció contrària i com diversos vehicles s'havien d'apartar al voral per no col·lidir amb el vehicle infractor. A la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu d’1,04 mg/l d’alcohol per litre d’aire expirat, gairebé set vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0,15 mg/l.
 
Per tot això, els mossos van detenir el conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i li van immobilitzar el camió.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el mateix dia a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.