Troben dos cadàvers al pantà de Susqueda

Se sospita podrien ser la parella del Maresme desapareguda l'agost

Agents dels Mossos d'Esquadra han localitzat dos cadàvers aquest matí al pantà de Susqueda, segons ha avançat SER Catalunya. A hores d'ara es desconeix la identitat de les dues persones mortes tot i que se sospita que podrien ser els joves desapareguts el mes passat.

La recerca del noi de 23 anys d'Arenys de Munt juntament amb la noia de 21 anys de Cabrils que van marxar el 24 d'agost a fer una excursió amb caiac al pantà es va iniciar el 26 d'agost, moment en que els familiars van denunciar-ne la desaparició.

Les tasques de recerca que van mobilitzar desenes de dotacions de Bomberes i Mossos d'Esquadra, juntament amb voluntaris d'arreu del territori, es va suspendre el 3 de setembre sense obtenir resultats.

Es portaven aleshores nou dies de recerca per part del cos dels Bombers de la Generalitat quan es va decidir suspendre per falta d'indicis però es van continuar fent tasques amb la intervenció també de la unitat aquàtica, que ara ha localitzat els dos cossos. Dies abans es va trobar el vehicle de la parella al pantà que va ser enfonsat intencionadament i també va aparèixer el caiac mig enfonsat, carregat de pedres.